Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är du beredd att göra

Hur långt är du villig att gå för att få det som du
trånar efter och vill ha
För som du vet så får man ingenting gratis idag
Så man måste kämpa och slåss
Jobba extra, jobba på
Visa vart skåpet ska stå
Ta kommandot
Visa att man är sin egen boss för att till slut ha råd
att kunna köpa sig sina drömmars cross
En motorcykel som man sen i skogen kan gå loss med
En snabb och farlig lek men nog så rolig
Kanske din käresta blir fäst i din cross och vägrar
att lämna den ifred
Något som du får räkna med
Så vad är du beredd att göra…?

Ken Cassel
13/11-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel