Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skall bli stort i USA?


"Make America Great Again"

I vilka avseenden menar tillträdande president Trump att America skall bli stort igen? Invånarantal? Tillåt mig ge några förslag för att uppnå ökat antal invånare.

- avskaffa privat innehav av skjutvapen, så dör och skadas färre
- minska polisens dödsskjutningar
- avskaffa dödsstraff
- minska trafikolyckorna
- minska dödande luftföroreningar
- minska dåliga livsmedel
- minskad fetma ökar livslängden
- behåll Obamacare och förbättra sjukvården
- minska självmorden
- behåll illegala invandrare
- ta emot flyktingar, särskilt från Afghanistan, Irak och Syrien
- jämnare inkomstfördelning så färre svälter ihjäl




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-13 17:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
It's never been great.
Obama är bara ännu en frimurare och förrädare.

Som om fetma inte skulle vara ett problem i andra länder.
Folk är fettofobiska för att de har en i grunden fascistoid syn på hur människan ska se ut. Det kan man höra mer om i "Mona Tumbas Slim Club" med Ebba Grön.

USA - ett dåligt träd kan aldrig bära god frukt.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen