Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Den stora månen

den stora gyllene bollen

svävar mot jorden

närmare nu än vanligt

1948 var senast

som den vågade sig så nära

det var då mamma födde sin föstfödda

en son,  min bror som alltför tidigt

blev en ängel




Fri vers av Maiah VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-14 05:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
här är ju du profetisk. hur kan du vara du säker din brolla blev en ängel?
2016-11-21

    Birgersdotter VIP
Berörs
2016-11-18

  Lars Hedlin
Stark och vemods fint berör din text mitt inre
2016-11-15

  Angel of love
Berörande fint skrivet.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP