Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje stjärna tänds för oss

Tar dig till himmelriket
Förför dig med stjärnorna och månen som strålkastare och publik.

Smekningar på varandras kroppar som skälver av njutning.

På jorden hörs bara ett skallrade dån av våra stön och kvidande kroppar som möts av blixtrar och dunder.

Ner från himlen regnar våra orgasmers vätskor, som ett stilla regn.

Vi har skrivit kärlek och passion på horisontens linje.




Fri vers av Angel of love
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-11-14 10:59



Bookmark and Share


  louisegirl
Varma heta känslor...
Vackert!
2016-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Heta känslor som gnistrar och glimmar...
2016-11-16

  ULJO
Otroligt vackert
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Verkligen himmelsk kärlek..!
2016-11-15

  Lars Hedlin
Passion på högsta och vackraste nivå...
2016-11-15

  Blått Norrsken VIP
Starkt och fint!
2016-11-14

  Maiah VIP
Härligt med de himmelska detaljerna i denna passionerade dikt
2016-11-14

    ej medlem längre
Intensiv och sensuell närhet i alla dina ord.
2016-11-14

    ej medlem längre
Passionerad lustfylld kärlek! Bilden perfekt till! :)
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love