Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skakar




jag vet inte vad det är
jag tror jag vet vad det är

jag har skakat förut
för länge sen

jag återupptäcker Freud
gång på gång

hans första period
då barnets sexuella övergrepp bekräftades

världen våldtas gång på gång
av misshandlade makthungriga revanschsugna

jag misslyckades som far
men barnen är solidariska och påstår de älskar mig

jag skakar av gråt av sånt
så jag vet vad det är

men jag vet inte
vad DE gjorde med mig

känner det blott
som skakningar

alla bär på en skakning
en ryckning

en paus
ett glapp




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-14 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP