Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Griller" in the steak house.


T- bone stek
Som varit inne

Kanske byts ut
Nu!

Mot T- rump stek
Istället ?

Tiderna förändras
Hå,hå,ja,ja. ..

Men köttätandet
Består !

Än så länge. ..




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-14 20:26



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
: ) Japp, köttätandet består och kålhuvuden blir presidenter.
2016-11-16

    ej medlem längre
:)))
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP