Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På partyt var musiken hög

Och likaså var jag
För jag bara skrattade och var glad
Mådde riktigt bra
Stod bara där och spåna
Men ingen lugn och ro inte
För det var då som hon kom dansandes fram till mig
och slet ut mig på dansgolvet för att genast börja
trampa mig på tårna
Men jag bara log mot henne som om ingenting hade hänt
medan jag höll tillbaka smärtan och tårarna
Ville inte visa mig svag
För att bli uppvaktad av en vacker kvinna händer ju inte
varje dag
Sen att hon var lite full gjorde mig ingenting
för så var även jag
Så efter dansen gick vi fram till baren då jag beställde
en kall öl till mig och en Lumumba till henne
Ja, en sådan ville hon ha
Ja, ni vet en sådan där drink med brandy konjak
och kall choklad i
Så när jag sen presenterade mig som Ken svarade hon
bara leendes, Lorna
Kommer i alla fall ihåg att med henne så kände jag mig
ganska så lycklig…

På partyt var musiken hög!

Ken Cassel
15/11-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-15 09:29



Bookmark and Share


  objekt3
Kall öl. Khalua- ovispad vispgrädde
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel