Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia


Du fick aldrig se dagens ljus
vi fick aldrig se dina ögon glittra
du finns i din syster
i hennes blick, i hennes leende
hittar vi Dig
Du slocknade för snabbt
en ängel som flög iväg
på tysta vingar
Världen stannade en sekund
och himlen öppnade sina dörrar
Du är inte ensam, lilla hjärtat
i solen, molnen och stjärnorna
och i våra tankar finns du
i frid




Fri vers av Gigi
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-15 13:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert och sorgligt
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi