Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Befinner mig på platsens mittpunkt
En varm skugga famlar

Jag tycks inte se den men känner av den
Den förföljer mig

Jag vänder mig om och beskådar den
Det finns inget där

Den varma vinden blåser iväg mig

Jag fortsätter att gå framåt












Fri vers av Lavira
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-15 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira