Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens blomma

 

Ser gryningens blomma växa

ur österns horisonter

 

med kronblad av eld

och med doft av natt

 

och jag vet numera

att rosor aldrig dör




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-16 08:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ur varje natt föds en, hur skulle den dö? jag applåderar tyst och länge
2016-11-16

  Magdalena Eriksson VIP
Tack för väldigt fint skriven ros. dikten är som ett smycke för insidan. för den som lever inifrån och ut. fint menar jag.
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP