Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är egentligen bara "slutklämmen" i en annan dikt jag skrivit, men jag tycker att dessa ord säger tillräckligt i sig.


Din egen väg

Du går den väg
som inte låter sig fångas
mellan två platser




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-16 22:31



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Tycker överlag att ju mer man lyckas säga med färre ord desto bättre! Like! :D
2017-02-12

  freathe
Det här är så himla genialt
2017-02-12

  överlevaren VIP
Gillar, BRA!
2016-11-20

  Maiah VIP
Flerbottnade ord, spännande att tänka kring
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP