Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker vän...


Visst var hon vackrare förr
Inte bara
För ålderns skull
Visst var hon sötare
När han ännu hoppades och trodde

Visst var hon mer spännande
Innan han gett upp
Lagt ner
Slutat drömma
Slutat önska
Slutat tro

Visst var hon finare
Att se på
När hon såg på honom
Med värme
Med längtan
Med bus
Med önskan om närhet
I sin blick

Visst var hon mer attraktiv
När varje morgondag
Kunde bli just den dagen
De två blev ett vi
Då när hon också
Hoppades och ville
Som han
Men där ödet
Styrde dem
Åt olika håll

Inte av vald vilja
Mer av slump och otur
Och tillfälligheter

Visst ser han henne
Med andra ögon nu

Men hon är ännu
Den vackraste vän
Han någonsin

Haft…




TT


© 2016





Fri vers av TT
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-17 15:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Precis så där avvägande på ett sunt sätt och samtidigt acceptans att livet förändras likaså det vi betraktar. Ljuset förändrar objektet utifrån vårt perspektiv
2016-11-18

  överlevaren VIP
Väldigt vackert!
2016-11-17

    Anneli A
Ödmjukt vackert!
2016-11-17

  Solstrale VIP
En rar innerlig en...
2016-11-17

    carinamnm
Öm och fin text!
2016-11-17

  Elisabeth H
En vacker dikt...
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT