Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(på riktigt nu)


Känner Dig

Nära
Tätt
Intill
Jag andas din doft
Jag känner din smak
Vi dansar som

Ett
Två
Tre
Jag ser dig
Jag känner din takt
Vi vågar ge

Kyss
Smek
Stöt
Jag håller din hand
Jag exploderar

Med
Dig
Nu




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-17 19:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar, likt du
2017-01-03

    ej medlem längre
En kompakt kompakt Nu +
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter