Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Harry



Älskade du
Som vårens första strålar som träffar
oss efter den hårda vintern
Har du trätt in som det mirakel som alla behöver för att bli hela
Maskrosen som kämpar sig igenom asfalten för att nå ljuset

Kära barn
Efterlängtad som så alla är
Ett nytt liv som skapas
vi får följa dig på din egen resa
Genom allt som kan raseras och uppnås
Vi står bakom dig

Harry
Med all glädje du skänker med ditt lilla leende som lyser upp världen
Vi välkomnar dig med villkorslös kärlek och hopp




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-07 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet med Hopp
tryggt +
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter