Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nytt kapitel, igen)


Salt kaffe

Allt är rätt
Men våra vägar
Gick åt olika håll
Du är den jag
Behöver som mest
Nu
Själen är som glas
I bitar
Skär och skär
Röda ögon
Och
Salt kaffe




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-14 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar texten
2017-12-18

  Stay Golden
Salt kaffe, ingen hit direkt
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter