Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MASKROSBARN KALLAT


STYGN I SJÄLEN

 

styrkan i mig

liksom andra

en sjuksyster

 

en inre sömmerska

beredd att reparera

laga syihop trasorna

 

att repa mod

gaska upp sig

återta formen

 

kämpa sig tillbaka 

skapa utrymme att

växa på nytt slå rot

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-18 08:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Kraftfulla ord som ger tyngd i dikten!
2016-11-18

    ej medlem längre
Finstämd beskrivning av en livssituation. Tycker mycket om:

"en inre sömmerska
beredd att reparera
laga sy ihop trasorna"

och slutet:

"växa på nytt slå rot" inger hopp...
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP