Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka på banan


Kroppen är en racerbana
kräver förare med erfarenhet
van vid svår terräng

skarpa kurvor kräver toppkänsla
uthållig vid snabba växlar
en färd som kittlar

det pockar på tålamodet
veta vart gränsen går
men samtidigt vara driftig

om du platsar sätet
bjuder jag på nöje
en fartfylld minnesvärd resa




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-02-04 12:57



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Jodå, så kan det vara, men man får
inte glömma säkerhetsbältet!!
2017-02-07

  ULJO
Kanon
2017-02-06

  M M Mannheim VIP
Vi ses på racerbanan! Publiken väntar.
2017-02-04

  Blått Norrsken VIP
Mycket bra skrivet!!!
2017-02-04

  Gunnar Hilén VIP
Livets sinnliga körfil !
2017-02-04

  Marianne Räf
Jaa, behövs bra chaufför på Livets Resa!
2017-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut på en alltigenom bra text!
2017-02-04

  Quasimodo
Låter som om det kommer att bli en härligt skön och spännande resa, så spänn på bältet!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP