Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats för de överjordiska människor


profeter.se

Jag frågar mig

hur kommer det sig att

en troende inte lyser som ett ljus i mörkret

att inte tron om ett evigt hopp om liv

inte genomsyrar dem djupare...

jag förvånas när den självutnämde pastorn använder

sin bibel till att slå andra i huvudet

änvärre stinker av högmod som inte tål andras

dikter, de som vill skriva fritt, utmana

Det bode finnas en egen sajt för såna

profeter.se borde väl passa

men med överhängande risk för ännu mera bråk

i vår herres hage




Fri vers av Maiah VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-18 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag talar sanning om minas upplevelser av gud, människor, katter, personal, patienter, läkare m.fl potentater.
gud finns. men det är bara för mig han finns. skriver för att läsa i himmelriket.
2016-11-21

  Silverstripe
En dikt med årets bästa titel. Årets bästa!
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP