Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåseri på nattkröken


Hur vill man framstå?
vacker. ful. Oberoende. Förvirrad. säker
galen. klok. sliten. pråper. stark. svag...?

Rollerna är många.
Det roar mig att byta skepnad
Verka svår ena dan
eller väldigt trevlig den andra.

Det jag har riktigt svårt för är att vara tyst.

Stämpel vill folk sätta på en.
Men ju mer jag jobbar med människor
desto mer variationer ser jag i en människa.

Ju mer jag lever
desto mer
ser jag

att jag är som de flesta andra.








Fri vers (Prosapoesi) av Anders Nordlander VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-18 22:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP