Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hangar 13

Maffians tillhåll och hak
Här promenerar kostymklädda män fram och tillbaka
under tak beväpnade med vapen
Och trots att polisen känner till deras ställe
så låter de dem va
Mutade till den milda grad
För att bara springa in där är inget bra då risken är stor
för ett blodbad
Ett blodbad som ingen vill ha
Allra helst ingen högt uppsatt politiker då det detta år
är ett val. då fiska röster kommer att komma på tal
Ja, då de åter av folket vill bli vald…

Hangar 13

Ken Cassel
19/11-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-11-19 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel