Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt tänkande


Politisk "hora" och politiskt "helvete"

Moderaterna, särskilt partiledaren och partisekreteraren
verkar plötsligt ha fått problem med den hämningslösa
partijargong de redan sedan länge inte kan ha undgått
att känna till och delta i.

Att bekostat av skattemedel analysera för vårt land allvarliga
politiska problem i termer som "dra åt helvete" och "hora"
kan inte leda till konstruktiva politiska lösningar. Det är fråga
om tankefel rörande vad som är relevant och irrelevant
information och språk - samt om grov förolämpning.




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-20 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen