Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre nu

De bra dagarna blir fler och fler


Ingenting är längre falskt när jag ler.




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-20 22:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Instämmer men vem kunde tro det
2017-09-24

  Mattias Alveteg (Lavtege)
:-)
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous