Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka vingar

 

Starka vingar bär

kvinnan över vidderna

 

i riktning mot havet

och världen av moln

 

där elden föds

som värmer och lyser

 

 

Hon är vacker

som dagen är vacker

 

när allt är möjligt

och vindarna sjunger

 

högt som viskningen

om liv och kärlek

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-21 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP