Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte första gången...faktiskt lite creepy...


Sanndröm...


Jag drömde om dig inatt
I en röd jacka
Du gick längs en väg
Jag såg dig
Log i drömmen
Och vaknade glad

Jag såg dig på riktigt i morse
I en röd jacka
Du gick längs en väg
Jag såg dig
Blev varm inuti
Log
Och jag kommer att vara glad
Hela dagen...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 477 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-21 08:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den fina drömmen blev en underbar verklighet.

Underbart!
2016-11-21

  Rise Little One
Härlig känsla!
2016-11-21

  Solstrale VIP
Superbt! Verkligheten stegar in...
2016-11-21

  Öknens Ros VIP
ibland besannas ens drömmar! :)
2016-11-21

  Maiah VIP
Underbart tänk vad ens dag kan påverkas av någon annan på så fint och positivt sätt
2016-11-21

  Maria Sundelin VIP
En bra dröm
Kramar
2016-11-21

  Katinka VIP
Vad fin.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT