Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Hudlöshet

hudlös, skavsår

själen fladdrar som

ett asplöv i vinden

tankar som följer vindens

plötsliga svängningar

andetagen ytliga, tunna

 

det är tid för inre spa

ett eget rum att lysa upp

med ett tänt ljus

där man kan höra sina egna

andetag djupna, lugna sig

ögon vilar på lågan

låter huden vila,  bygga lager på lager

själen vilar 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-21 10:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2016-11-29

  Starkskör VIP
Denna texten berör mig!
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP