Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är slut


Ett läkande samtal

jag fick lägga mina 

tårar

i hans famn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-21 11:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Omfamnande och stark
2016-11-29

    carinamnm
Den tyckte jag om!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP