Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad hände ?




det går icke att förklara
vare sig på svenska, finska eller danska

för det är inte det
och inte det
inte det
inte det
och inte det

hon sa att det var gjort på tjockolja
som luktade i hela huset

han sa absolut ingenting
han kunde inte

när hon vaknade
hade oljan snott sig flera varv
särskilt runt den högra vaden
den vackraste

huset var rivet
släggan log
och han tappade ur
den sista svetten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-21 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP