Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wikipedia


"Grundkänslorna är enligt...



...Tomkins de följande:

Intresse/nyfikenhet
Glädje/stolthet
Förvåning
Ilska
Rädsla
Sorg/Ledsamhet
Skam
Avsky
Äckel/Avsmak"


där stod vi allt övergivna av expertisen
med vår enda känsla:
Begravda av Kåthet;
fattade tydligen
inte bättre

inte direkt nån grund känsla
men upphovet till alla andra




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-21 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP