Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restgarn stort PLUS!

När jag såg hur mycket garn
som blev över, sen jag hade stickat plagg
och de fyllde nu skåp och lådor
i vissa boxar rann det över...

Då kom jag på en manöver...

Jag stickade då på försök
handledsvärmare, torgvantar
halsdukar och mössor i en fart
och skänkte det stickade till
basarer som försöker få ihop
medel för att sen hjälpa andra...

Det blev över all förväntan allt gick åt...

När folk hörde talas om detta, kom de
till mig med garn de hade där hemma och
inte brydde sig om det mer...

Och jag? Jag fortsätter att sticka och ler
att folk av sitt så vänligt och mycket ger!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-22 12:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett varmt hjärta ger värmande gåvor!
2016-11-22

  ULJO
Inte många som ägnar sig åt sådan längre. Beundransvärt.
2016-11-22

  Rise Little One
Strålande hobby känns det som...
2016-11-22

  Öknens Ros VIP
Oj! Sicken energi en liten gumma kan ha! Beundransvärt!
2016-11-22

    ej medlem längre
Sticka är kul, dessvärre tycker mina händer annorlunda....
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt