Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under solen

 

under solen

upptäckte jag smuts i ditt öra

och tunna hårstrån spridda över din rygg

 

jag ville kyssa dig överallt

och jag kysste dig

överallt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka Maria
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-23 13:34



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Enkel, men mycket originell.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria