Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårtesten

Han försöker koncentrera sig

på något annat än hennes hårtestar

Försöker få något gjort

 

Glömma testen som faller ner

över hennes vänstra 

feromonstinna panna

 

Glömma hur den smeker hennes

mjuka kind 

 

Glömma hur dess svärta framhäver

hennes vita hud

 

Glömma hur den ramar in hennes

sensuellt halvöppna mun

och framhäver hennes livliga men 

ändå lugna ögon

 

Glömma de lena hårståna som 

i en sammanhållen test glider

kittlande mellan hans fingrar

 

Glömma hur hela hennes huvud

vänder sig emot honom och säger

något med en röst som väcker

glada andar och hur då testen 

guppar till

 

Herregud, han rycker till, måste få något gjort

 




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-23 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord i tankar som berör.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner