Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om längtan att få känna frid ...


Sinnesfull frid en längtan

Frid, längtar efter frid för min själ
Att ligga på min kudde höra hennes andetag där bredvid
Att hålla hennes hand på promenaden där vi går
Henne, hon som gjort mitt hjärta varmt

Frid, längtar efter frid för min tanke
Att höra hennes prat om allt omkring
Att långsamt med henne vakna frukost tillsammans
Henne, hon som gjort mitt liv varmt

Frid, längtar efter frid för mitt inre
Att känna värmen i hennes blick när hon ser på mej
Att förnimma hennes mjukhet när hon smeker min kind
Henne, hon som gjort mitt sinne varmt

Frid, längtar efter frid för min kärlek
Att uppleva hennes lycka när jag sitter där bredvid
Att veta glädjen i henne när jag möter med en kram
Henne, hon som gjort mitt leende varmt




Fri vers av Jack_iX
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-15 20:12



Bookmark and Share


  Howlit
Vilken underbart vacker kärleksdikt...och visst längtar vi alla efter den friden. Det sorgliga är nog att många kankse känner just så här med sin livspartner. Vi längtar hela tiden... till någonting. Tack för en fin text.
2006-05-17

  Last Word Spoken
Skön längtan, skön läsning, sköna drömmar..

Jag går till sängs med Franz Kafka och äter frukost med han.
Är helt förälskad i han. Men promenerar dock själv...*ler*:)

Sen, när det tar slut, får Strindberg ta hans plats...:)
2006-05-15

  prinscess VIP
men vad fin denna var....
ser din längtan efter
att ha din vän vid din sida...
att vakna bredvid henne
så härligt att ha någon att hålla om
och vara kär...
vackert skrivet om kärlek
värd en klar femma
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX