Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Medley

Dagens Medley

Öppna upp ditt fönster, slå in hans dörr
Släpp in ljuset, slå ut hans tänder en efter en
Du kanske hamnar på sjukhus, undra om du gillar garbera
Är du fortfarande arg?
Jag har fått pollenallergi
Vore det inte för dig, skulle jag aldrig nånsin gå upp
Dagen är lång,
men dagen följs utav natt, jag går runt ditt kvarter vi blir bara fler och fler
Vi har kräfthattar på

Jag såg en annan på en busshålssplats, vem vet inte du, vem vet inte jag
jag är Jesus, jag är Martin Luther King, vi simmade efter varandra i ett badhus
jag har gjort en askkopp i metall, jag är äldre en dig, men du röker
Kom Amelia, Rosa Park sa aldrig att det ska vara lätt
Så kom Amelia kärlek kommer åter finna dig en dag
faller en, faller alla, If i fall, would you pick me upp?
Låt oss följa vägarna genom alla mörka rum
När jag föll gick du där ifrån, faller en faller alla, när du går kommer någon annan att ta i mot mig som har lärt sig falla och ta i mot varandra
De band som binder dem där kan bara skötarna binda upp
De går nu och kommer aldrig tillbaka för de band som band dem där
Har gått upp i rök, in i askan ut ur skorstenen
Mina systrar, mina bröder ge inte upp, ge inte upp
Patienten som vi trodde rymt från psykosenheten visade sig vara psykiatrikern
Man vänjer sig,
Dricker kallnat kaffe från i går
Onanerar på den blå plastmadrassen, det är outhärdligt torftigt
Men man vänjer sig
Hon klär sig som drottningen av Saba när hon kommer in i rummet kokar det av nervositet
Det är inte maskerad drottningen av Saba är hon som bestämmer om vi ska slängas ut eller vara kvar
Drottningen av Saba bestämmer vilka tabletter vi ska få detta är ingen maskerad det är vardag
Just när du fått komma ut, då lämnar tåget perrongen


Är du fortfarande arg?
Du röker, Jag har gjort en askkopp i metall

Och regnbågen reser sig över vårat kapell
Vem var du? När jag inte var här?
Vem är jag? När jag är här? Vem blir jag när jag kommer hem?
Är jag alltid jag?
Du kommer aldrig falla för jag tar i mot dig

Ord fraser meningar tagna från: (Lisa Ekdahl, Öpnna upp ditt fönster, natten skyddar dom älskande, Den flickan är en främmande fågel, De band som binder mig här) (Maskinen, Krossa alla fönster) (Säkert! Är du fortfarande arg?, Stetoskop, Ditt kvarter,), (Hello Saferide, The quiz, I was jesus, The crawler), (500 MIL Alla andra dar,, Faller en faller alla, Grand Finale, (Kjell Höglund, Drottningen av Saba, När tåget lämnar perrongen, Man vänjer sig, häxprocess)







Fri vers av Nea78
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-23 12:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hel kul! Vart får du sådana makalösa vändningar ifrån?
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nea78
Nea78