Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagarna går

Dagarna går
Månderna springer
Tiden är knapp
Går inte stressa sig frisk
Hinner inte ställe mig på knä innan nästa smäll kommer
Jag faller handlöst igen, stigen blir som tunn lina över ett djupt stup
Hej veterinären, det var vi som beställde tid för avliving"
" ja just ni får kom in på rummet här. "
" kaninen har under längre tid mått dålig, äter dåligt, sover oroligt, vankar av och an o har ospecifiserad smärta, o så var ägaren allergisk." står det här. " lyft kaninen upp på bordet här så ska jag undersöka honom lite först innan han får sprutorna.
NEJ NEJ!! Det är inte kaninen som ska somna in det är jag. Du läste fel i journalen det är tvärtom. Kaninen mår bra föutom den svåra allergin mot min ångest. "

Nä så fungerar det inte på oss människor
Men vissa dagar önskar jag det att bara få somna in på ett bord hos veterinär med kaninen, katten o sambon hos mig.

kaninen fick somna in han mådde inte bra. han skulle inte kunna bli bra heller så omplacering var inte ett alternativ.




Fri vers av Nea78
Läst 211 gånger
Publicerad 2017-04-17 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nea78
Nea78