Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Girigbukar får visst inte nog.


hur rika vill de bli?

bovar och banditer
kan jag inte fördra
illaluktande med
ovårdat hår är usch
men redan rika
med polityr...

det är så jag nästan spyr




Fri vers av Bengt VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-23 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP