Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt ditt liv i främsta rummet och lev ... lev ut !


Frågan om vad

Vad är det som
Gör mig lycklig

Vad är det som
Gör mig trygg

Vad är det som
Fyller mitt tomrum

Jag skall gå ut
Söka efter svar

Jag skall söka i
Mitt inre

Jag skall söka i
Min omgivning

Jag skall söka
Överallt

När jag funnit
Alla dessa svar

Då skall jag sätta
Dessa i främsta rummet

Sen skall jag
Leva lycklig

Sen skall jag
Leva i trygghet

Sen skall jag
Fylla min källa

För ska älska livet
Med allt de har att ge




Fri vers av Jack_iX
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Klokt o vackert tänkt!
2007-01-23

  swimsus@gmail.com
Tycker åter om upplägget av texten och ditt mysiga budskap Jack!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX