Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If you want to be light, you have to let go.


På bred front

Det kommer allt oftare nu,
beskeden om folk som försvinner
Som det väl blir när man har nått en viss ålder

Min bästa vän väntar barn
Min näst bästa vän väntar också barn, fucking samtidigt
själv väntar jag med papper och penna

vem kan jag stryka härnäst
Lite enkel förhandsinformation hade räckt
linda jag ändrade mig

men folk gör ju det.

***

Parallellt med detta:
kommer det ut information om lösenordsläckor, igen
som om det inte var nog med besvär redan

för en gångs skull orkar jag bry mig
Med märklig osentimentalitet markerar jag kryssrutor
(hemligheten är att inte ta in det)

sedan raderar jag allt.




Fri vers (Fri form) av Ms Lovecraft
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-24 15:09



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra skrivet!
2017-08-08

  Johannes

Det vore helt klart en förlust om du raderat alla dikter.

Jag antar att jag får ta ditt råd och helt enkelt inte ta in det.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft