Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alois

Tänk er en sommar (juli) 1888.
Alois, en man med en stor buskig mustasch
känner lättjan välla upp.
Hans fru Klara går med på flört.
Och på våren därefter föddes den lilla sonen, Adolf.
Sex. Man vet aldrig.
En annan liten detalj gällande Adolf Hitlers mor:
Innan hon gifte sig hette hon Pölzl,

Jag ska spendera mer tid att läsa mina böcker bättre.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 337 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-05 08:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och rik på kraft
2017-01-12

  Wanais
Jag är glad att hon bytte namn när hon gifte sig. Tänk på alla miljoner skolbarn i hundratals år, som skulle behövt lära sig stava till Pölzl.
2017-01-06

    ej medlem längre
inlärning utan slump
skapar mervärde, ja+
2017-01-05

    ej medlem längre
ögonöppnande text! orginell, allmängiltig sentens om att vi alla, kanske, borde läsa mer noggrant i... tack.
2017-01-05

    ej medlem längre
Man vet aldrig...vad resultatet blir...i så fall hade hon nog tänkt sig för!
2017-01-05

  i af apa
lilla Frau Pölzli visste inte vad
hon gjorde...
2017-01-05

  bumerang

Hur kan en djävul lista sig in och sedan ut ur ett moderssköte???

Tänker jag plötsligt utifrån textens
vinklingar.
Väl medveten om alla andra tänkbara sanningar runtikring fenomenet.
Möjligen beskrivna i nån bok???
2017-01-05

  Marianne Räf
Intressant, -- men förstår ej
vad det var för nått speciellt
med Aloises flick-efternamn...
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper