Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPTENEN – EKTODERM 10

SILVERFLÄTAN
Jag ska möta en fiende. Men jag är rädd.

KAPTENEN
Tänker du inte på seger?

SILVERFLÄTAN
Hur kan jag vara säker på framgång?

KAPTENEN
Tänker du något annat?

SILVERFLÄTAN
Vad menar du?

KAPTENEN
Låt ingen vinna över dig i din egen fantasi.

SILVERFLÄTAN
Men om jag förlorar?

KAPTENEN
Du leker, övar och lär. Men du kan bara vinna om du vill segra.





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 503 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-21 20:34



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Insiktsfulla rader.
2018-04-26

  Lars Hedlin
To Survive!
2018-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt...så bra...
2018-02-24

    ej medlem längre
I våra tankar och fantasier kan vi vara helt fria och göra det vi vill, bara vi vågar släppa taget och se våra rädslor i ögonen. En pärla av klokskap!
2018-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Rädslan är en stark motståndare som kan besegras!
2018-02-23

  Kungskobran VIP
Att kämpa för att vinna är bättre än att nödvändigtvis vinna
2018-02-22

    ej medlem längre
en överlevare, Ja +
2018-02-21

  bumerang

Rädslorna ställer till det för oss.
Detta ”samtal” visar oss s.k.
mental träning på ett så poetiskt
vackert sätt
2018-02-21

  Nils-Robert
Insiktsfull om att leva och segra dit man vill gå
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper