Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den bottenlösa oceanen är inte så bottenlös

Ibland har man försökt simma så förtvivlat
känt kylan så intensivt
allt man möter slår emot en
ju mer man kämpar känner man att världen vill utplåna mig
allt omkring mig bekämpar mig
mina armar famlar efter tryggheten
men ingenting finns kvar
känner knappt mina hjärtslag
ingen ork finns mer
inget hopp finns att se
till jag gav upp
och chockerande nog upptäckte att jag kämpat förgäves
jag bottnade hela tiden




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-25 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise