Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans älskar vi så natten blir svag.


Du är mannen och jag är kvinnan.

Tillsammans fångar vi stunden, tillsammans bygger vi upp fantasin!
Vilda åtrår vi varandra, den lätta beröringen på läpparna blir snabbt en hetare kyss.
Den försiktiga beröringen på din arm får din kroppen att skälva!

Nakna kroppar fuktas av vår hetta.

Du är mannen som tar din kvinna.

Tillsammans känner vi att fantasin blir verklighet och vi älskar så att natten blir svag...




Fri vers av Angel of love
Läst 603 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-11-28 02:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt hett <3
2016-12-03

  ULJO
Helt underbart skrivet
2016-12-01

    Dan Myrbeck
... Ja, vem blir inte svag
av den beskrivningen!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Erotik och Passion precis som det ska vara :) Underbart!
2016-11-29

  Lasseman VIP
Wow!..denna gillar jag mycket.. likt själar som älskar i ett hav av åtrå.. skönt skrivet min vän
2016-11-28

    Håkan B Andersson
Underbart!
2016-11-28

    ej medlem längre
Het och innerlig text.
2016-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuell hetta i dina ord...
2016-11-28

  Zandor
härligt...
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love