Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

 

tomma frånvarande rader

skapar oreda och kaos

förvirring råder

då ingenting

når fram

 

...

.




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-05-15 23:08



Bookmark and Share


  ia VIP
just detta kan vara förödande

gillar uppställning av dina rader
dom liksom försvinner, det blir tomt.
Finurligt.
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh