Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på Nils

Hej, här står jag under gatlyktans sken
och filosoferar över livet
Jag tror på Nils han som sitter i skogen
och lyssnar på bäckens brus
kan det vara Näcken som heter Nils

Där susar en bil förbi något fort
men jag står kvar i lyktans sken
ser verkligheten passera
män och kvinnor som stressar till jobb

De skulle också tro på Nils
för han ger kraft till oss alla




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-30 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson