Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i julen

Tomten körde vilse
barnen gråter, julklapparna försvunna
grannen barrar, grön matta av kvistar
Barnbarnet klippte av antennsladden
Kalle Anka försvann i dimman
Hunden åt upp skinkan
köttbullar prinskorvar brända
sillen kvar i affären
snapsen, ölen uppdrucken
var det dina eller mina barn
som jagar pokemon
bättre de jagat jultomten som är försvunnen





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-30 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha rolig
Mvh annokas
2016-11-30

  Suzy med punkterna
Slagfärdig text. Gillar den!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson