Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framträdande mönster

väldoftande trä från en vän glöder
värmer rykande pannan sjunken mot jordens centrum
penetrerar varje por

röd himmel hägrar i den grunda drömmen
i dalsänkan med vita hunden spåras solens sista stigar som illuminerats

iskalla vindar driver oss ständigt
fruktar därför sköna synen av lila skyn som en skarp varning inför vintermörkrets monster

”luta dig alltid in”




Fri vers av Munira
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-30 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira