Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

Tyst! Tyst!
shhhh...
Lyssna! Hör!
shhhh...
Se! Titta!
shhhh...
Stopp! Stanna!
shhhh...

...varsågod!




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-11-30 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist