Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stycke kött

Jag lånade ett stycke kött
Det skall jag bära
Så länge det passar

Sedan lämnar jag det åter

Och färdas vidare bortom




Fri vers av Roger VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-05-16 00:23



Bookmark and Share


  Propella
Oj oj oj. Jäkligt insiktsfullt!
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP