Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tralla lala la, hurra!

I livet då och då
lyser ett nytt ljus in
men strukturer från förr
skuggar det med sin gardin
men man borde nog glänta på
den då och då och låta skuggan falla
och bli glad om nå´n på en igen vill kalla...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-01 08:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En sådan sorglig gardin
ska stoppas i felinställd tvättmaskin,
så den - och därmed problemet -
krymper!
2016-12-01

  Palett
Glad och förhoppningsfull text !
2016-12-01

  Salvation Pepper
Trevligt positiv!
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt