Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll ska jag skapa


Jag saknar mina händer
dom borde få skapa

Istället läser vi studentlitteratur
och övergår sakta i depression

Filmer, serier och skolböcker
har tagit över

Jag borde faktiskt skapa något
för att överleva

Ikväll ska jag göra det
Äntligen




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-01 08:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skapandet får oss att växa...
2016-12-05

  Petter Wingren
Fin inblick i studentlivets baksida, att hela tiden prestera på andras villkor. Skapa! Skapa på egna villkor!
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande