Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havererade äktenskap

Många äktenskap i Sverige

havererar varje dag

Det mesta beror på

mannens stora kåthet

och det stora utbudet

av alternativ

i form av det stora utbudet

av läckra och välutbildade kvinnor

som finns här i landet

Och detta triggar mannens brunst

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-01 11:32



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det är rätt Sefarge. Ut med alfahannen !
2016-12-01

    Sefarge VIP
Förglöm ej!
Välutbildade
Kvinnor dumpar
Mannen efter att
ha "levt som slav"
I åratal! Annars ok!
:)


2016-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske är det så. Men även att man inte kämpar utan ger upp för lätt. Och tar med sig problemen olösta in i nästa förhållanden.
2016-12-01

  ULJO
Synd för kärleken är större än så
2016-12-01

  Öknens Ros VIP
många vill både ha och äta kakan, så går det åt helskotta också'
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP